Kontakt

Global Copenhagen
Nørre Allé 7
DK-2200 København N
Tlf.: +45 50 58 08 41
info@globalcph.dk
CVR/VAT: 2988 3858

Globals kontor findes i VerdensKulturCentrets bygning på 1. sal. Vi kan træffes telefonisk på kontoret tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-14. Uden for telefontid bedes du skrive en mail, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Alle booking-henvendelser skal ske pr. mail til vores booker (se kontaktinfo nedenfor).

Drejer din henvendelse sig om billetter, kan du også henvende dig til Billetlugen på 70 263 267.
Globals koncertsal findes lige bag VerdenKulturCentrets bygning.

Daglig Leder:
Bjarke Svendsen
bjarke@globalcph.dk

Booking:
Peter Hvalkof
booking@globalcph.dk

Kommunikation:
Nicklas Weis Damkjær
nicklas@globalcph.dk

Kommunikation:
Rasmus Steffensen
rasmus@globalcph.dk

Barmanager:
Marija Bukauskaite
marija@globalcph.dk

Booking policy:

Please note that we prioritise relevant enquiries in terms of musical style and available concert dates. We cannot give a detailed answer all enquiries. If we are interested, we will contact you.

Vær venligst opmærksom på, at vi prioriterer relevante henvendelser frem for at give alle bands et begrundet afslag. Derfor beder vi om, at man undlader at skrive eller ringe til os for at høre, “hvordan chancerne er”. Mange tak.

FAQ

Billetsalg
Forsalg af billetter til Globals koncerter varetages af Billetlugen.dk. Har man spørgsmål til brug af billetlugen.dk, kan man besøge deres FAQ eller kontaktside.

Transport
Global ligger lige ved siden af Sankt Hans Torv. Fra Nørreport Station kan man tage bus 350S eller 5A.

Aldersgrænse
Der er ingen aldersbegrænsning til Globals koncerter. Børn under 12 år har gratis adgang og skal være i følgeskab med en voksen, mens unge mellem 12 og 18 år uanset beskæftigelse får 20 DKK i studierabat ved køb af billet i døren.

Billeder til koncerterne
Det er normalt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vores koncerter – uden brug af blitz. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med f.eks. spejlrefleks og/eller obektiv er ikke tilladt uden tilladelse fra Global og den optrædende artist, hvilket ligeledes gælder professionelle videokameraer. Derudover kræves det, at man altid følger personalets anvisninger, da der kan være forskellige regler for de enkelte kunstnere. Billeder taget på Global må kun benyttes til privat brug.

Faciliteter for kørestolsbrugere
Kørestolsbrugere og gangbesværede kan benytte den faste rampe til indgangen, ligesom der på Global er et handicaptoilet. Biler med handicapskilt må gerne parkeres i gården uden betaling. Kom gerne i god tid og henvend dig til personalet. Der er fri adgang for ledsagere til kørestolsbrugere.